Aalborg Hundetræning

Træning og Socialisering af Familiehunde

Familiehunden i FokusHvem er jeg?

Mit navn er Nynne, jeg er uddannet dyrepasser i Aalborg Zoo og veterinærsygeplejerske hos Familiedyrlægerne. Til dagligt arbejder jeg hos Familiedyrlægerne Aalborg.

Jeg har været instruktør på diverse træningshold siden 2014, men valgte at starter Aalborg Hundetræning i april 2017. 

Mit hjerte ligger hos familiehundene. Jeg ønsker, at hjælpe hunde ejere med at berige deres hundes liv på en enkel måde som alle kan finde tid til, i en ellers travl hverdag. 

Selv er jeg den lykkelige ejer af en whippet tæve, ved navn Selma. Selma og jeg er aktive på udstillinger, men det vi elsker allermest er agility.

Tidligere har jeg haft en franske bulldog, Diego, som jeg trænede lydighed og agility med. Og så har jeg haft en gadehund, Elvis, som jeg desværre mistede til sygdom i 2015. Elvis var ingen nem hund, han havde mange dårlige erfaringer med i rygsækken. Elvis lærte mig at tænke anderledes i min træning, og han gav mig en forståelse for hvor hårdt det er at have en hund med et adfærdsproblem. 
Familiehunden i fokus

Der findes jagthunde, udstillingshunde, agilityhunde og mange mange flere, men langt de fleste hunde er familiehunde, og det er her mit fokus ligger. Hos Aalborg Hundetræning ligges der stor vægt på, at hunden kan begå sig i sin familie og der hvor dens familie færdes. Dette skal indlæres på en positiv måde, igennem forståelse for, hvorfor vores hunde agere som de gør. For på den måde får vi det bedste liv sammen med vores firbenede venner, og vores firbenede venner får det bedste ud af livet.