Aalborg Hundetræning

Træning og Socialisering af Familiehunde

Hold oversigt


Generelt

Et træningsforløb strækker sig som udgangspunkt over 6 gange. Træningen er søndag fra kl. 9.00.


Hvalpeholdet

Hvalpetræningen tager udgangspunkt i samarbejds- og socialiseringsøvelser.

Det vigtigste når man får en hvalp er, at den lærer at være en del af vores hverdag på en rar måde. Vi kommer til at gennemgå forskellige kontaktøvelser, tillidsøvelser og lydighedsøvelser fx sit, dæk, gå pænt i snor og indkald. Der ud over gives en masse gode råd til hvordan man beriger sin hvalp på en positiv måde i hverdagen. Vi kommer også til at træne, hvordan hvalpen kan lære at blive undersøgt og håndteret, så det bliver en rar oplevelse, at få klippet klør, tage til dyrlæge eller hundefrisør.


Unghundeholdet

Unghundeholdet er for hunde op til ca. 1 år. På dette hold vil der blive taget hensyn til, at hundene er i puberteten, og derfor nogle gange kan have lidt svært ved at koncentrere sig om træningen.

Vi arbejder videre med øvelserne fra hvalpeholdet, og nye øvelser vil blive bygget på. 

Der er ingen krav om, at man skal have deltaget på tidligere hold.


Familiehunde holdet

På Familiehundeholdet arbejder vi med generel lydighed. Der er fælles træning, men også forskellige poster med opgaver, som hund og ejer skal løse sammen. Det kan fx være en søgeøvelse eller en mini agilitybane. 

Dette hold er optimalt for jer der gerne vil have det sjovt med jeres hunde i hverdagen, uden at det behøver at blive på konkurrence plan. Et anderledes hold, hvor man kan få gode råd og ideer til, hvad man kan lave med sin hund der hjemme, uden at det kræver det store.

Der er ingen krav om, at man skal have deltaget på tidligere hold.


Badutholdet

Badutholdet er for de hunde der er lidt ekstra udfordret i hverdagen, eller for dem som bare gerne vil gå på et mindre hold.

Badutholdet er et lille hold med MAX 4 hunde. Vi tager udgangspunkt i en masse høflighedstræning ved hjælp af  tillidsøvelser og kontaktøvelser, og vi træner en masse socialisering på forskellig vis. Hver hund bliver mødt der hvor den er, og der er her plads til at bruge ekstra tid på den enkelte hund og ejer.


Mere information

Hos Aalborg Hundetræning er der plads til alle, som har lyst til at være sammen med deres hund på en positiv og sjov måde. Alt træningen tager udgangspunkt i positive træningsmetoder. Har du spørgsmål eller brug for mere information, så kontakt mig endelig.